NIEUWS

FREAKOUT 36UP TEKENT CONTRACT MET POPZAAL DE MEESTER

De FREAKOUT party band is al jarenlang de vaste huisband van het succesvollle dansfeest FREAKOUT 36UP . Onlangs heeft de organisatie van het dansfeest, De Zin uit Almere, een contract getekend voor een eerste editie  van het evenement op 7-12 2018. De intentie is om in 2019 nog zes van deze events te programmeren in de onlangs vergrote popzaal.

Barry Bouquet van De Meester: “We volgen FREAKOUT 36UP al enige tijd en zijn blij dat ze uiteindelijk voor ons hebben gekozen.”


DE FREAKOUT party band ZET GROTE MARKT OP Z’N KOP

Op bevrijdingsdag, 5-mei 2018 speelde de FREAKOUT PARTY BAND voor een dolenthousiast publiek van duizenden mensen een opzwepende set soul,funk  en discomuziek.  Voor het eerst met de nieuwe zangeres Charmaine Yard, die Sonja en Vivi perfect aanvulde en regelmatig de leadzang voor haar rekening  nam. De FREAKOUT PARTY BAND is weer helemaal klaar voor het nieuwe festivalseizoen, met het Havenfestival als waarschijnlijke opvolger.

5-mei 2018

juni 2018

maart 2018

NIEUWE SAXOFONIST EN TOETSENIST BIJ DE FREAKOUT PARTY BAND

De ervarenAlmeerse muzikanten Remi de Groot en Bram Schothorst worden vaste leden van de FREAKOUT Party Band.

Remi: "Ik zag de band op het Almeerse havenfestival en was direct verkocht".

7 december 2018

FREAKOUT 36UP! IN 2019 DRIE KEER IN DE MEESTER

In december 2018 was de 10e editie van FREAKOUT 36UP! in het poppodium DE MEESTER in Almere Stad. Het was een zinderend dansfeest: de zaal was vol en het publiek was pas tevreden na twee toegiften. Reden voor DE MEESTER om het event in 2019 nog drie keer te herhalen: in mei, september en december. De FREAKOUT Party Band zal deze edities met veel nieuw repertoire komen.


6 februari 2020

FREAKOUT 36UP! IN 2020 VIER SOULPARTY'S IN DE MEESTER

Al een aantal jaar zijn de Freakout 36UP feesten zeer succesvoil in Almere. Nu met al weer de 14e editie "SPRING IS IN THE AIR" en wordt FREAKOUT een soulparty voor iedereen. Voor yuppen, hipsters, huismannen, tigermamma's, lgbt's, boekenwurmen of couchpotatoes, kortom voor EVERYONE WHO LOVES SOUL & FUNK MUSIC. Met de FREAKOUT party band en DJ DANNY dans je op de beste soul en funk music aller tijden.....all night long........