Alle bandleden zijn zeer ervaren enthousiaste muzikanten. Plezier staat op de eerste plaats maar dat staat het vakmanschap niet in de weg. De FREAKOUT party band zet een perfecte show neer met nummers waar je heerlijk op kunt dansen. Van Otis Redding tot Bruno Mars.

ALEX

REMCO

ELISABETH

SONJA

ERIK

RON

IRENE

BRAM

AISCHA

REMI

GITARIST

Erik speelt slag- en sologitaar en waakt over de arrangemen- ten, zingt solo en ondersteunt de zangeressen met backingvocals. Oprichter en voorman van o.a. de popbands 'ZePopes' en 'The Young & Handsome'. Speelde in het Amsterdamse 'Combo Modern' en toerde twee jaar met de Amsterdamse Soul & Funkband 'Van Geffen'.

DRUMMER

Ron speelt nu zo een veertig jaar slagwerk en heeft de muziekschool doorlopen op jonge leeftijd. Hij heeft in diverse bands gespeeld. Zijn oeuvre varieert van Blues, Rock, Soul, Disco en Funk. Maar ook ghet bekende Nederlands- talige werk op feesten en partijen. Tevens heeft hij zijn sporen verdiend als studio- muzikant.

ZANGERES

Van schoolkoortje en playbackshows, naar gitaarles, zangles en projecten met kinderliedjes als hulpverlener. En dan....het echte werk: rock en blues zingen bij 'Hey Mike'! Sinds maart 2017 op het podium met de FREAKOUT partyband om de meest heerlijke funk en soulnummers te brengen!!!

ZANGERES

Aïscha komt uit een muzikale familie. Haar passie voor  zingen startte op haar 13e. Zij deed toen mee aan het  theaterproject 'Culture Shock'. Sindsdien heeft ze hard gewerkt aan haar zangtechniek en meegedaan aan diverse talenten- jachten. Naast het zingen in onze band is Aïscha bezig met  covers en laat daarmee regelmatig iets van zich horen op het internet.


ALT SAXOFONIST

Elisabeth is de 'drive' en medeoprichter van de FREAKOUT partyband. Ze speelt al vanaf haar dertigste dwarsfluit en heeft 6 jaar les gehad op de muziekschool in Almere. Daarnaast speelt zij nog steeds in een harmonie- orkest.

SAXOFONIST


TROMPETTIST

Remco speelt al vanaf zijn achtste jaar trompet. Hij heeft jaren in de drumband 'Prinses Irene' gespeeld. Daarna werd het even stil, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Remco speelt al vanaf het begin in de FREAKOUT partyband.

SAXOFONIST

Irene begion op haar 7e al met saxofoonles. Sindsdien heeftv zij veel ervaring opge- daan door te spelen in verschillende bands en orkesten. Irene speelt sopraan- saxofoon, altsaxofoon en ....is de blikvanger wanneer ze haar baritionsax oppakt. Daarnaast speelt zer klarinet en dwarsfluit. Irene is bij de FREAKOUT partyband vanaf het eerste uur.

BASGITARIST

Alex heeft in zijn jonge puberjaren met de band HeroeZ de Utrechtse punkrock scene onveilig gemaakt. Hij heeft vele bands met een grote diversiteit aan repertoire versleten. Toen hij de 'Tower of Power' live had gezien, zei hij: "een band met blazers, dat wil ik ook".  

KEYBOARDS